Pályázatíró cégek próbálnak jogosulatlanul gazdasági előnyre szert tenni a kérelemre induló munkahelymegőrző támogatás kapcsán.

A Nemzeti Munkaügyi Hivatal felhívja a munkaadók figyelmét, hogy egyes kérelemre induló támogatások esetében, - mint pl. a munkahelymegőrző támogatás - pályázatíró cégek keresik fel a gyanútlan munkaadókat, hogy jóhiszeműségüket kihasználva bizonyos "anyagi hozzájárulás" befizetését követően megírják a "nem létező" pályázatot a munkaadók helyett, de garanciát nem vállalnak a támogatási összeg elnyerésével kapcsolatban.

A kérelemre induló munkahelymegőrző támogatásról részletes információk az alábbi linken találhatóak:

http://nfsz.munka.hu/engine.aspx?page=ma_tamogatas&switch-content=ma_tamogatas_munkahelymegorzes&switch-zone=Zone1switch-render-mode=full

A Nemzeti Munkaügyi Hivatal kéri a munkáltatókat, hogy amennyiben ilyen megkeresésük érkezik, azt haladéktalanul jelezzék az nmh_bof@lab.hu e-mail címen a pályázatíró cég nevének feltüntetésével.

Forrás : http://www.kormany.hu

2012.09.03.

A bejegyzés trackback címe:

https://akonyvelo.blog.hu/api/trackback/id/tr614754698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bg.index 2013.07.16. 15:18:52

Ez még aktuális? nincs róla információm. <a href="http://www.konyvelotanfolyam.eu/" title="könyvelő tanfolyam budapest">könyvelő tanfolyam budapest</a>
süti beállítások módosítása